Festningen lyser opp som en perle

Festningen lyser opp som en perle

Passerte festningen i kveld og så den lyste opp som aldri før. Måtte derfor ta en tur bort for å sjekke hva som foregikk. Det viste seg at belysningen var satt opp i forbindelse med Netflix sin innspilling av Troll2 som har noe av handlingen lagt til Trondheim. Det skulle ikke være noen innspilling på festningen, men lyset var satt opp for å opplyse området på Marinen ved Nidarosdomen. Vakten som sto der kunne opplyse om at lyset produserte 100 000 watt og skulle i tillegg til å levere lys til Marinen også skulle overdøve annet lys fra Bakklandet – som da ikke skulle komme med i filmen.

For de som har interesse av filminnspilling så vil den pågå rundt to uker til i byen. Meste vil foregå på Marinen, og fikk tips om at man fikk best utsikt fra Samfunnet og den siden av elven. i morgen (tirsdag 19. mars) vil det blant annet bli en kolonne mer militære kjøretøyer som skulle krysse Elgeseter bru. Filmingen vil foregå på kvelden og fram til ca. kl 02.

Planlagt premiere for filmen vi være 2025 en gang.

Stilas på bildet under har ikke noe med filmen å gjøre. Det er satt opp for å kalke veggene etter noen år hvor været har slitt en del på utseendet. Takk til Forsvaret for nå å ha tatt en runde på dette!

Legg igjen en kommentar