4. søndag i advent 2023

4. søndag i advent 2023

Siden 4. søndag i advent i år falt på selveste julaften ble det fjerde adventslyset tent uten videre seremoni. Tore tok ansvar og møtte opp ved midnatt og tente det i ensom majestet. Jeg hadde håpet å få et bilde av han i gjerningsøyeblikket, men det uteble. Jeg legger derfor med et bilde jeg tok selv senere på dagen ifm en rusletur med min sønn. Som dere ser så er festningen pyntet til jul etter all kunsten regler.

Jeg trodd at vi kom til å være nesten alene, men det dukket opp et busslass med turister – fra Tyskland tror jeg. Om de hadde kommet til Norge for å oppleve hvit jul, har de truffet godt. Bedre enn dette blir det ikke!

Adresseavisen hadde også hatt en fotograf på festningen for å forevige stemningen.

God Jul!

Legg igjen en kommentar